Badem, projeleri hakkında bilgi verdi

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, ilçedeki basın mensuplarıyla biraraya geldi‏

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı nedeniyle 27 Temmuz Pazartesi akşamı düzenlenen yemekte basın mensuplarıyla buluştu. Ahrandı Restaurant’ta yapılan yemeğe ilçede hizmet veren dört gazete, bir dergi, bir televizyon, iki radyo çalışanları ve ulusal basın temsilcileri katıldı. Türk Halk  Müziğinin güçlü isimlerinden Ödemişli sanatçı Bedia Akartürk’te gecenin onur konuğu olarak yer aldı.

Başkan Mahmut Badem konuşmasına vefat eden gazetecileri anarak başladı. “Ülkemizde ve ilçede vefat eden birçok gazetecimiz var. Ödemiş’te görev yapan merhum Levent Kılcı’yı ve Mustafa Erdal ağabeyimizi rahmetle anıyoruz. Ödemiş yazılı ve görsel basın anlamında çok güçlü olduğu bir ilçe. Objektif, tarafsız her türlü eleştiriyi yapabilen basınımızın bize yol göstericiliği çok önemli. Her gün gazeteleri okumaya ve köşe yazılarını takip etmeye çalışıyorum. Sizlerin küçük araştırmalarla yapacağınız doğru haber bu kentin insanının bilgilenmesinde çok önemli bir faktör. Sizlerin yol göstericiliğiyle,  hep birlikte Ödemişlilere daha iyi hizmet etmenin peşinde koşuyoruz. Gayretle emek verdiğiniz yayın hayatınızın uzun sürmesini dilerim” dedi.

Sohbet ortamında devam eden yemekte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Mahmut Badem, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.