Balçova'da iyilik hareketi sürüyor

Balçova Birlik Yardımlaşma (BBY) Koordinatörü iş insanı Ayhan Kindik, gönüllülerle birlikte pandemi dönemindeki yardımlarına hız kesmeden devam ederken bu kez evlerine et girmeyen ailelerin yüzlerini güldürmek için harekete geçti.

Türkiye Toplu Taşıma İşverenler Sendikası Balçova İlçe Başkanı Utku Bilen ile birlikte kurban bayramında 200 koli dağıtacakları bilgisini veren Kindik, Balçova’daki ihtiyaç sahiplerine belirli aralıklarla yardımlar ulaştırdıklarını, gönüllülerin destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere yüzlerce erzak paketi dağıttıklarını söyledi.

Pandemi döneminin insanların birbirine iyilik için yarıştığı çok özel bir dönem olarak da tarihe geçeceğini belirten Kindik, “İzmir Şube Başkanı olduğum Türkiye Toplu Taşıma İşverenler Sendikası’nın Balçova İlçe Başkanı Utku Bilen kardeşimizle bu kez 200 aileye yardım ulaştırıyoruz. Hayırsever Uğur Bilen kardeşim dünya evine yeni girdi, düğününde yanındaydık, genç çiftimize mutluluklar diliyorum. Genç yaşta insani değerlere bu kadar saygılı oldukları için, yardımlaşma ruhunu taşıdıkları için Bilen ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.