Başkan'dan sıcak karşılama

Kemalpaşa Belediyesi'ndeki memur ve işçi, çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, onlarla hem bayramlaştı hem de aileleriyle birlikte onları iftar yemeğinde ağırladı

Ramazan Bayramı sebebiyle belediye personeliyle bir araya gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, mesai arkadaşlarıyla hem bayramlaştı hem de onlar adına verilen iftar programına katıldı. Belediyede personelini makamında ağırlayan Başkan Uğurlu, çalışma arkadaşlarının elini tek tek sıkarak “Hayırlı Bayramlar” dileğinde bulundu. Belediyedeki bütün personelinin katıldığı bayramlaşma programında, iyi dileklerde bulunduklarını belirten Başkan Uğurlu, bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Aileler iftar yemeğinde buluştu

Akşam düzenlenen iftar programında belediye personelini bu kez de aileleriyle ağırlayan Başkan Uğurlu, masaları tek tek dolaştı. Mesai arkadaşlarına kısa bir konuşma yapan Başkan Uğurlu, “Ramazan Ayı’nda bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Verdiğiniz emek ve gösterdiğiniz fedakarlıktan dolayı ilçemiz ve belediyemiz adına sizlere teşekkür ediyoruz. Biz bir aileyiz. Her şey gönlünüzce olsun. İyi bayramlar” diye konuştu.