Batur'dan huzurlu bayram ziyareti

Bayram ziyaretlerine Narlıdere Huzurevinden başlayan Belediye Başkanı Abdül Batur, huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek sohbet etti, onları kırmızı karanfil ile sevindirdi

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, bayram ziyaret programına Narlıdere Huzurevinden başladı. Sabah ilk olarak huzurevi sakinlerini ziyaret eden Başkan Batur’a Narlıdere Huzurevi Müdürü Zekeriya Alan eşlik etti. Huzurevi Müdürü Alan ile birlikte Huzurevini gezen Başkan Batur, huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladı. Huzurevi sakinlerinle tek tek ilgilenen sohbet eden Batur, onlara karanfil verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

"Bizim için çok önemliler"

Ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan Batur “Ülkemize ve Narlıdere’mize emek vermiş çok değerli büyüklerimiz burada günlerini huzur içinde geçiriyorlar. Bayram gibi özel günlerimizde mutlaka büyüklerimizi ziyaret ediyoruz ve onların yanında oluyoruz. Onlar bizim için çok önemli. Ben buradan herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, ailenizle ve sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.