"Değişim şart"

Desteklediği yönetimi tanıtan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, mevcut yönetimi eleştirdi, "Başarısızlık varsa değişim şart" dedi.

4 Ağustos’ta yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesi başkanlık yarışı hız kazanırken Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina genel kurulda destekleyeceği yönetimi tanıttı. Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı’yı kasdederek eleştirilerde bulunan Piriştina mevcut yönetimin kendisini kulübün iç işlerine müdahale etmekle suçladığını belirterek ortada bir başarısızlık olduğuna vurgu yaptı. Başkan Piriştina, “Bu kötü gidişe dur demek gerekiyordu. Siyasette ve ticarette başarısızlık olduğu takdirde değişime gidiliyorsa, spor kulüplerinde de bu şart” dedi.

‘Markamıza sahip çıkacağız’

Batuhan Baran, Ali Özdemir, İbrahim Ülgen, Soner Kırıkkıya, Güler Bulsu, Tamer Mutlu, Etem Yıldız, Seyit Ali Selek, Okan Bulut, Özgür Ekmekçioğlu ve Erkan Çimen'den oluşan aday yönetimin kendisinden destek istediğini kaydeden Levent Piriştina, kulübü başarıya taşıyacağına ve kulübün sorunlarına çözüm bulacağına inandığı için bu oluşuma destek verdiğini ifade etti. Piriştina, “Bu ilçenin markası olan Bucaspor'a sahip çıkmak bizim görevimiz" şeklinde açıklama yaptı.