Dikili'den örnek yardım seferberliği!

Dikili'de Mesut Özmenay isimli iş insanı, deprem sonrası büyük bir yardım seferberliği başlattı. Mesut Tarım isimli şirketinin ofisini Gönüllü Koordinasyon Merkezi olarak kullanan Özmenay ve ekibi depremzede vatandaşların barınmadan diğer ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen, 11 ilde milyonlarca kişiyi etkileyen deprem felaketinin ardından başlayan yardım kampanyalarına örnek bir kampanya da Dikili’den geldi. Ziraat Mühendisi, iş insanı Mesut Özmenay, şirketinin ofisini koordinasyon merkezi haline getirdi. Gönüllü koordinasyon ekibiyle depremzedelerin yardımına koşan Özmenay, barınma, giyim, eşya ve gıda ihtiyaçlarını karşılamak için ekibiyle birlikte seferber oldu. Özmenay ve koordinasyon ekibi, diğer yardımların yanında 22 aileyi eve, 6 aileyi de otele yerleştirdi.

ŞİRKET OFİSİ KOORDİNASYON MERKEZİ OLARAK ÇALIŞIYOR

Depremzede vatandaşlar için yürüttükleri yardımlaşma ağının parçası olan herkese teşekkür eden Mesut Özmenay, “Gönüllü Deprem koordinasyon merkezi haline dönüştürdüğümüz ofisimizde, afet bölgesinden Dikili ilçemize gelen depremzede kardeşlerimizin acılarına ortak, yaşamlarına destek olabilmek için çalışmalara devam ediyoruz. 7/24 hizmet üretmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Depremzede ailelerimizin barınma, giyim, eşya ve gıda ihtiyaçlarını hep birlikte karşılıyoruz. Siz değerli hemşerilerimizin ihtiyaçların karşılanması konusunda gösterdiği destek, bizi her geçen gün daha da umutlandırıyor. Yürüttüğümüz organizasyonun kahramanları sizlersiniz. Katkı koyan herkesi yürekten tebrik ediyorum” dedi.