Gaziemir'de bayram mesaisi

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Ramazan Bayramı öncesibelediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Şantiye ve belediye meclis salonunda personelle bir araya gelen Şenol, 'Şeker tadında daha nice bayramlar geçirin' dedi

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeliyle bir araya geldi. Fen İşleri Şantiyesi, Temizlik İşleri Şantiyesi, Sarnıç koordinasyon Binası ve Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen bayramlaşmaya belediyenin tüm çalışanlarının yanı sıra CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Şahin Kaya katıldı. Eğitimden sağlığa, çevreden tarihe, kültür-sanattan altyapıya sayısız projeyi hayata geçirdikleri dile getiren Başkan Şenol, sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdikleri projelerin de örnek alındığını söyledi.

‘Ekip ve özveri işi'

Belediyeciliğin ekip ve özveri işi olduğunu ifade eden Başkan Şenol, “Ekip olarak bu kentte 40 yıldır konuşulan ama yapılamayan projeleri hayata geçirdik. Gelecek nesiller bizi takdir edecek. Tüm engellemelere ve zorluklara rağmen birlik, bütünlük, dayanışma ve özveriyle bu kenti daha ileriye götüreceğiz. Biz Gaziemir’e hizmet eden büyük bir aileyiz. Ailenizle, sevdiklerinizle şeker tadında daha nice bayramlar geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.

Bayramlaşmada konuşan Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Şahin Kaya ise, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduğunun altını çizdi.