Gelecek nesile ışık olacak!

23 Nisan coşkusunu iki ayrı yarışma ile taçlandırdıklarını söyleyen İZELMAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Akyarlı, tüm çocukları neşelerine ortak olmaya davet etti: "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki ayrı yarışmayla çocukların neşesine neşe katıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı ile İZELMAN iş birliğinde düzenlenen “23 Nisan VEX Robotik Turnuvası” ile “23 Nisan’ı Şarkılarla Kutlayalım” yarışmaları yeni nesillerde milli değer farkındalığı sağlamayı amaçlıyor. 23 Nisan öncesi hazırlıkların devam ettiğini belirten İZELMAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Adnan Oğuz Akyarlı, açıklamalarda bulundu.

YARATICILIK ZAMANI!

Bu yıl, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı (İBB) ile İZELMAN A.Ş. iş birliğinde “23 Nisan VEX Robotik Turnuvası” ile “23 Nisan’ı Şarkılarla Kutlayalım” başlığında iki ayrı yarışma düzenlediklerini belirten Akyarlı, “Vex Robotik Turnuvası’nın amacı, yavrularımızın coşku dünyasını akıl ve bilimin ışığı ile aydınlatmaktır. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine açık olarak düzenlenen turnuva ile çocuklarımızın problem çözme yeteneklerinin geliştirilmesi ve becerilerinin güçlendirilmesi hedeflenmektedir. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZELMAN ve EducatHUB tarafından düzenlenen etkinlik, “VEX Online Proje Yarışması” ve “VEX Robotik Turnuvası” olmak üzere iki etap şeklinde gerçekleştirilecektir” dedi.

SON TARİHİ KAÇIRMAYIN!

 “23 Nisan’ı Şarkılarla Kutlayalım” yarışması hakkında bilgiler de veren İZELMAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Akyarlı, “İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı ve İZELMAN Cumhuriyet’imizin yapı taşlarından olan ulusal değerlerimizin yeni nesiller tarafından kavranması ve yaşam biçimi olarak benimsenmesi bağlamında bir bilinç yaratılması; kutlamaların çocuklar için akılda kalıcı ve katılımcı hale gelmesinin sağlanması amacıyla bir yarışma düzenlemiştir. Etkinlik, İzmir genelindeki çocukların katılımına açık, iki aşamalı ve serbest katılımlı olarak düzenlenen bir müzik yarışmasıdır. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in vizyonu, hedeflerimize yönelmemizde bizi yüreklendiren en değerli unsurdur. Bu aydınlık yolda yürüyüşümüz sırasında varlıkları ile saflarımızı güçlendiren İZELMAN Genel Müdürü Burak Alp Ersen ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanı Kadir Efe Oruç başta olmak üzere katkıda bulunan tüm yol arkadaşlarıma, aralarında sevgili torunlarımın da bulunduğu çocuklarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.