Hasta çocuklara da Hayat Bayram olsun

KİTVAK dostları Hayat bayram olsa etkinliğinde buluştu. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastenesi Onkoloji bölümünün yanında inşaatı devam eden Hasta Konukevi'ne kermes standları ile bağış toplandı

İzmir’in en köklü vakıflarından olan KİTVAK, kurulduğu günden bu yana üçüncü projesi olan Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Onkoloji bölümünün yanında inşaatı devam eden Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ne katkı oluşturmak amacıyla özel bir etkinliğe daha imza attı.

İnciraltı Turkuaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bayram Kermesinde çeşitli el sanatı üreticileri Toprak Çocuklar, Turkuaz Hobi Evi, İzmir Ney, Doğaltaş, Arımbalım, Taş boyama Atölyesi, Banu Kurt Bebek Atölyesi, C actuso, Cam Sanat Atölyesi, Hat sanatı Aydın Sarı, Kanaviçe, Kokulu sabun, Farmasi stand açarak KİTVAK’a bağışta bulundular.

Cam  sanatçısı Ayşe Akbay’ın ateşle cam boncuk yapımı gösterisi ziyaretçiler tarafından ilgi gördü. Neyzen Volkan Yıldız Ney dinletisi ile etkinliğe ayrı bir renk kattı. Ziyaretçilerin  hediye çekilişine katılarak KİTVAK’a destek olduğu etkinlikte elde edilen gelir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Onkoloji bölümünün yanında inşaatı devam eden Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi için kullanılacak.