'Sanat Durağı' öykülerinizi bekliyor

İzmir Büyükşehir belediyesi ve İZELMAN A.Ş tarafından hayata geçirilen Sanat Durağı Projesi kapsamında kısa öykü yarışması düzenleniyor. 18 yaş ve üzeri herkes eserlerini 28 Ocak'a kadar edebiyat@izelman.com.tr adresine gönderebilir.

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentli kültürünü geliştirmek hedefiyle her yıl birçok projeyi hayata geçiriyor. Bu projelerden biri olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZELMAN A.Ş. tarafından kentin kültür ve sanat hayatında sürdürülebilir üretimin sağlanmasına yönelik tasarlanan "Sanat Durağı Projesi" kapsamında kısa öykü yarışması düzenleniyor.



Sanat Durağı Projesi kapsamında seçilen öyküler Kiosklara yüklenecek ve İzmirliler tarafından okunabilecek. Sanatın İyileştirici Yönü, Dayanışma,  Benim İzmir'im ve Serbest konu başlıkları ile yazılacak kısa öyküleri, edebiyat@izelman.com.tr adresine 28 Ocak tarihine kadar iletebilir.

18 yaş ve üzeri herkes katılabilir

18 yaş ve üzeri tüm katılımcılara açık olan yarışmanın seçici kurulunda ise; İZELMAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Adnan Akyarlı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sanat Dairesi Başkanı K. Efe Oruç, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Neziha İncegöz, Editör - Yazar Melik Yılmazer ve Tarihçi – Yazar Dr. Asil Kaya bulunuyor. Yarışmanın sonuçları ise @izmirbüyüksehirbelediyesi, @izelman_gm, @izbbkultursanat sosyal medya hesaplarında 9 Şubat 2022 tarihinde yayınlanacak.