"Türk milletinin bayramını kutluyorum"

Yaptığı başarılı çalışmaları ve etkinlikleriyle adını duyuran İş İnsanı Şafak Sol, Cumhuriyet Bayramı için yayınladığı mesajda "29 Ekim'ler Cumhuriyet devrimlerine sahip çıkacağımızın sözünü verdiğimiz günlerdir" vurgusu yaptı.

Yaptığı başarılı çalışmaları ve etkinlikleriyle adını duyuran İş İnsanı Şafak Sol, bu sene Cumhuriyetinin Kuruluşun 98.yaşını kutlanacağını hatırlatarak "Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprağı uğruna fedakârlıkla mücadele eden gazilerimizi minnetle yâd ediyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum” dedi

Cumhuriyet'in ilanının, kavrayıcı bir akla, kuşatıcı bir çalışmaya, yıllar içinde olgunlaşan derin bir stratejiye, bunların da üstünde inanmış bir kalbe, istikbale duyulan özlemle istiklal aşkına sonuna kadar bağlı olduğunu belirten Sol, ”Bir çağdaşlaşma devrimi olan Cumhuriyet; ekonomiden eğitime, tarımdan şehirciliğe, kültürden sanata bir milletin yeniden varoluş destanıdır. Ancak; Cumhuriyet kolay kurulmadı, Kurtuluş Savaşı kolay verilmedi.

Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün arkasından gözünü bile kırpmadan ölüme giden on binlerce şehidin kanıyla kuruldu.

29 Ekim, başta Atatürk olmak üzere, gazi ve şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı sevgi ve minnetle eğildiğimiz, emanetlerine her zaman sahip çıktığımızın, çıkacağımızın sözünü verdiğimiz bir gündür. Herkes şunu iyi bilmelidir ki, Cumhuriyet ilelebet var olacak, Atatürk ilke ve devrimlerine olan bağlılığımız kararlılıkla sürecektir“ dedi.