Yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla, bölgesinde yardıma muhtaç insanların yanında olmaya devam etti. Yapılan çalışma sonucu belirlenen ihtiyaç sahibi 700 aileye, Ramazan paketleri meclis üyeleri aracılığıyla dağıtıldı.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) bölgede belirlenen İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaparak 700 aileyi sevindirdi. Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, bu yıl da yapılan gıda paketi yardımlarının Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahiplerinin tespit edilmesiyle oda meclis üyeleri tarafından dağıtıldığını söyledi.

Birlik ve beraberlik vurgusu

Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma duygularının harekete geçmesi anlamında çok özel bir yerinin olduğunu belirten Saka, “Rahmet ve bereketin bol olduğu, birlik ve beraberlik duygularının daha yoğun yaşandığı iyiliklere vesile olan Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi yardımlarımızı ulaştırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile Odamız adına, tüm vatandaşlarımızın Ramazanını kutluyor ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını sağlık, mutluluk ve refah içinde geçirmelerini diliyorum” dedi.