Ziraat Fakültesi'ne Bornova Desteği

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdem Aykas, laboratuvarlarının bakım ve onarım çalışmalarına verdiği destek nedeniyle Bornova Belediyesi'ne plaketle teşekkür etti.

Bölüm Başkan Yardımcısı Doç Dr. Bülent Çakmak ve Yrd. Doç. Dr. Ercan Gülsoylu ile Başkan Olgun Atila'yı ziyaret eden Aykas, “Bornova Belediyesi yaptığı çalışmayla çok önemli eksiklerimizi giderdi. Emek verenlere teşekkür ediyoruz. Bu iletişimin artarak devam etmesini diliyoruz. Biz de ilçemize, belediyemize alanımızla ilgili her türlü katkıyı vermeye hazırız” dedi.

 İşbirliği gelişecek

Başkan Olgun Atila ise bir üniversite kenti olan Bornova’da üniversitelerle işbirliği içinde olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. İmkanları ölçüsünde her zaman okullara destek verdiklerini, çeşitli projeleri üretirken ortak akıl ilkesi ile üniversitelerden de destek aldıklarını  ifade eden Başkan Atila, “Mevcut işbirliklerini geliştirmeliyiz. Çünkü bu kentte birlikte yaşıyor ve birlikte yönetiyoruz. Bu çok anlamlı” diye konuştu.