Anaokulu'ndan koleje 'Soylu' eğitim

9 yıldır Avrupa standartlarında anaokulu çağındaki çocukları eğiten Soylu Anaokulları hedef büyüttü. Kurucu Dilek Soylu, 2016-2017'de kolej projesini hayata geçirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

 Avrupa eğitim programlarından derlenmiş Türk kültür ve aile yapısına uygun hazırlanmış eğitim programları ile okul öncesi eğitimde fark yaratan Soylu Anaokulları, uzman kadrosu ve yenilik getiren metotlarıyla yeni eğitim dönemine hazır. Okul öncesinde en iyi hizmeti vermek üzere eğitimci Dilek Soylu tarafından 2007 yılında kurulan Soylu Anaokulları, ilk günden itibaren uygulanan sanatsal, bilimsel, sosyal etkinlik ve atölyelerle adından söz ettirirken tamamı üniversite mezunu uzman öğretmen kadrosuyla önümüzdeki eğitim yılında da çocukları eğlendirerek eğitmeye devam edecek. Kurucu Dilek Soylu, anaokulu öğrencilerine özgüvenli, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen, soran, sorgulayan, sorunlarına çözüm önerileri getirebilen başarılı bireyler olarak hayata hazırlamayı amaçladıklarını söyledi. 

Kolej projesi yolda

“Çocuklarımızın geleceği için en çağdaş eğitim olanaklarını kullanarak onların gelişiminde yeni ufuklar açmaya çalışıyoruz. Çocuklarımıza verebileceğimiz en değerli hazine sevgi ve hakettikleri eğitim standartlarını sunmak için çalışıyoruz” diyen Soylu;  Hight Scope, Duygusal Zeka ve Aktif Öğrenme metotlarının kullanıldığı Avrupa standartlarındaki eğitim modeliyle, İzmir’de fark yarattıklarının altını çizdi. Her yaş grubuna uygun özel sınıflarda, yoğun yabancı dil etkinliği içeren eğitim sistemiyle 2-6 yaş arası çocukların öğrenmeye en açık döneminde daha donanımlı bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Dilek Soylu, “Sevgiyle eğitilen, bilgiyle donatılan bu kutsal emanetler bizim, ailelerimizin ve Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımızdır” şeklinde konuştu. Soylu Eğitim Kurumları bu bilinç ve farkındalık ile 9 yıldır yoluna Çiğli Merkez, Mavişehir, Karşıyaka, Bornova Şubeleri ve Etüt Merkezi ile devam ediyor. 2016-2017’de kolej projesini hayata geçirmeyi hedeflediklerini açıklayan Dilek Soylu, “Anaokullarımızda benimsediğimiz ‘Çocuğunuzu sizin kadar sevebilecek birileri daha var...’ felsefemizi ve eğitim anlayışımızı, koleje taşımayı hedefliyoruz” dedi.