CHP Kemalpaşa örgütü dayanışmayı büyütüyor

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından başlayan dayanışmanın güzel örneklerinden birini de CHP Kemalpaşa İlçe örgütü gösterdi. Yaraların sarılması için ilk andan itibaren büyük bir özveri ile katkıda bulunan Kemalpaşa halkının yardımları ilçe örgütünün koordinasyonunda toplandı.

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, ilk günden bu güne kadar Kemalpaşalıların büyük bir dayanışma ruhuyla yardımlarını ulaştırdığını vurgulayarak, “Deprem felaketinde, yaraların sarılması için Kemalpaşalı vatandaşlarımız ilk andan itibaren çok büyük bir özveri ile katkıda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanlığı olarak tüm Kemalpaşa halkına teşekkür ediyoruz. İlçe Başkanlığımıza ulaştırılan yardımları İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kemalpaşa Belediyesi aracılığıyla ilk günden bu yana depremden etkilenen bölgelere uçak ve tırlarla ulaştırdık. Bundan sonrada İlçe Başkanlığımıza ulaştırılacak yardımları aynı şekilde deprem bölgesine göndermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘BİR KİRA BİR YUVA’ ÇAĞRISI

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kampanyalarına katılım çağrısı da yapan Balyeli “İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bir Kira Bir Yuva kampanyasına veya Umut Hareketi kampanyasına katkıda bulunabilirsiniz. Bu büyük felaketi dayanışmayla aşacağız” dedi.

deprem 6 Şubat 2023 Maraş depremi chp kemalpaşa ilçe başkanlığı ahmet cemil balyeli chp yardım dayanışma