CHP Kemalpaşa örgütü, maske ve su dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemalpaşa İlçe örgütü, gençleri sınav gününde de yalnız bırakmadı. LGS sınavına girecek öğrencilerin mağdur olmaması için maske ve su dağıttı. İlçe örgütü, 27-28 Haziran'da yapılacak olan YKS sınavı öncesinde de aynı şekilde öğrencilere destek olacak.

--FİGEN BİCAN BULAM--

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Av. Ahmet Cemil Balyeli önderliğinde gençlik kolları üyeleri LGS sınavının yapıldığı 20 Haziran Cumartesi günü Kemalpaşa’daki okulların önünde sınava maskesiz gelen öğrencilerin mağdur olmaması için onlara maske ve su dağıttı. Öğrencilerin bu sürpriz destek karşısında çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Balyeli, “Gençlik kollarımızla birlikte okulların önünde sınava girecek öğrenci arkadaşlarımıza destek olmak istedik. Malum maske konusu aşamadığımız bir sıkıntı! Biz de öğrencilerin maske konusunda sıkıntı yaşayıp mağdur olmaması için onlara hem maske hem de su dağıttık. Başarılar diledik. Öğrenciler çok mutlu oldular. Gençlik kolları üyelerimize de çok teşekkür ediyorum bu özverili çalışmadan dolayı” dedi.

YKS SINAVINDA DA DAĞITACAĞIZ

Kemalpaşa’da kimseyi ötekileştirmeden, halkın ihtiyacına yönelik çalışmaları her zaman yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini vurgulayan CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Balyeli, “Küçük dokunuşlar insanların önemsendiğini hatırlatır ve mutlu eder. Biz de örgüt olarak elimizden geldiğince küçük dokunuşlarla yurttaşımıza destek olmaya, onları mutlu etmeye çalışıyoruz. Bundan kendimiz de çok mutlu oluyoruz. Önümüzde gençlerimizin en büyük hayat sınavı da sayılacak Yükseköğtem Kurumları Sınavı yani üniversite sınavı var. Biz yine okullarıın önlerinde gençlerimizin hem sağlığını korumaları hem de mağdur olmamaları için maske ve su dağıtacağız. Şimdiden sınava girecek tüm öğrenci arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” diye konuştu.