Cumartesi pazarı 'başkanı' ile buluştu

CHP Selçuk Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, hemen her cumartesi uğradığı Selçuk Cumartesi Pazarında yerel seçimlerin yaklaşmasının da etkisiyle bu kez 'başkan' gibi ağırlandı. Pazarcıların 'Başkanımız geldi' diyerek sarıldığı Sengel'e yoğun ilgi vardı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala ziyaretlerine yoğun bir tempoyla devam ediyor. Sengel, her cumartesi olduğu gibi Selçuk’un ünlü cumartesi pazarında yine Selçuklularla buluştu. Yoğun ilgiyle karşılanan CHP adayı Sengel, hem pazar alışverişine gelen Selçuklularla hem de pazar esnafıyla kucaklaştı.

ÇOCUKLAR DA RÜZGAR GÜLÜ İLE SEVİNDİRİLDİ

Görenlerin “CHP’nin Filizi geldi, başkanımız geldi” diyerek sarıldığı Sengel, kendisine gelen talepleri dinledi, notlar aldırdı, çözümler için kısa bir sürenin kaldığını söyledi. Sengel, “1 Nisan’a çok kısa bir zaman kaldı. Mart’ın sonu bahar dedik, baharı yaşayacağız, yaşatacağız dedik. Hepinizin sorununa çözüm bulacak ekibimiz de, gücümüz de var. Birlikte yönetecek, birlikte kazanacak, birlikte mutlu olacağız. Çünkü biz Selçuk’a aşığız, sizleri seviyoruz” dedi.

CHP Selçuk Kadın Kolları üyelerinin de adayları Sengel’e stant kurarak destek verdiği Pazar ziyaretinde büyüklere broşür, çocuklara Filiz Ceritoğlu Sengel’in fotoğrafının yer aldığı rüzgar gülleri dağıtıldı. Sengel de standa bir süre durarak standa uğrayanlarla görüştü, hediyeleri kendi elleriyle dağıttı.