İZELMAN Anaokulları büyüyor

Figen BİCAN BULAM

İZELMAN kreş ve anaokulları 2021’in ilk haftasında Beydağ ve Aliağa’da iki yeni anaokulunu hizmete açtı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini kırsala taşıyan en önemli hizmetlerden biri olan kreş ve anaokulları, İngilizce, drama, çocuk yogası gibi derslerle açıldıkları bölgede yaşayan çocukların gelişimine de büyük destek oluyor.

Alanında uzman öğretmen kadrosu ile Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim programı kapsamında Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet değerlerine bağlı nesiller yetiştirme hedefiyle faaliyet gösteren İZELMAN Kreş ve Anaokulları, Beydağ ve Aliağa’da eğitime başladı. 18-72 ay arası çocukların kayıt olabildiği anaokullarında 07.00-18.00 saatleri arası hizmet veriliyor. Kayıtlar, ilçelerdeki İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Müdürlüklerinden yapılıyor. İZELMAN Kreş ve Anaokulları, Aliağa ile birlikte 12 şubeye ulaşmış oldu.

DRAMA, İNGİLİZCE, ÇOCUK YOGASI…

Yıl içinde çeşitli eğitici gezilerin de düzenlendiği İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN kreş ve anaokullarında, robotik kodlama, cimnastik, görsel okuma, drama, İngilizce, çocuk yogası ve satranç dersleriyle miniklerin keyifle eğitim almaları için tam gün hizmet veriliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’in eğitimde fırsat eşitliği için her ilçede bir anaokulu hedefiyle çalışmalarını devam ettiren İZELMAN A.Ş. yerel yönetimlerin sosyal hizmetler alanındaki çalışmalarını da il geneline genişletiyor.