İzelman Anaokullarında hasret sona erdi

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle Mart ayının ortalarından Haziran ayına kadar yaklaşık 2,5 ay eğitime ara veren İzelman Anaokulları'nda eğitim 8 Haziran'da yeniden başladı.

--FİGEN BİCAN BULAM--

Koronavirüs pandemi sürecinde tüm Türkiye’de olduğu gibi eğitime ara veren İzelman Anaokulları yeniden eğitime başladı. Okullarda yeni normalleşmeye uygun olarak tüm tedbirlerin alındığını ve dezenfekte işlemlerinin yapıldığını belirten yetkililer, hazırlıklarını tamamlayarak 8 Haziran’da kaldıkları yerden eğitim, öğretim ve eğlenceye devam ettiklerini ifade etti. Anaokulu çalışan ve öğretmenlerinin de, çocukların da birbirini çok özlediği ve 8 Haziran’ın heyecanla beklendiği İzelman Anaokullarında pandemi sürecinde uzaktan eğitime de devam edilmişti. Sosyal medya üzerinden de çocuklar ve evebeynleri için etkinlik önerileri verilerek onların evde yapabilecekleri önerilerle keyifli zaman geçirmeleri sağlanmıştı.

KALDIKLARI YERDEN...

Çocukların normal eğitim-öğretim müfredatından geri bırakılmadığı pandemi süresinde de bir arada olmanın önemini daha iyi anladıklarını, birbirlerini özlediklerinin gözlemlediklerini aktaran yetkililer yeni normalleşme kurallarına uygun bir şekilde, büyük bir dikkat, titizlik ve hassasiyetle yeni dönemi merhaba dediklerini vurguladılar. 8 Haziran Pazartesi gününden itibaren eğitim öğretim hayatına kaldıkları  yerden okulda devam etmeye başlayan miniklerin büyük bir mutlulukla okula devam ettiklerini belirttiler.