İzmir'e selam gönderdi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ı arayarak bayram tebriğinde bulundu.

Ramazan Bayramında yoğun bir programı geride bırakan AK Parti İzmir İl Teşkilatı en güzel bayram hediyesini Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’ndan aldı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı arayarak Ramazan Bayramını kutladı. İzmir’e selam gönderen Davutoğlu teşkilata çalışmalarınıza ‘Hız kesmeden devam edin’ talimatı verdi.

Güç ve onur duyduk

Başbakan Davutoğlu’ndan gelen telefonun tüm teşkilatı adına kendisine güç ve onur verdiğini belirten Delican, “Sayın Başbakanımız bayram dolayısıyla bizleri aradı tüm İzmirlilerin ve teşkilatımızın kıymetli mensuplarının bayramlarını kutladı ve selamlarını gönderdi.  Sayın Başbakanımızın bayram tebriği için bizleri aramasından güç aldık ve onur duyduk. Kendisine İzmir’de gerçekleştirdiğimiz bayram programları hakkında bilgi verdik. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmemiz konusunda talimat verdi” dedi.

Teşkilata teşekkür

AK Parti İzmir İl Teşkilatı olarak yoğun bir bayram programını geride bıraktıklarına dikkat çeken Delican, “Bayramın ikinci gerçekleşen bayramlaşma törenimizde bayramlaşma törenimize katılan başta Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan Bayramında gerçekleştirdiğimiz programlarla tüm İzmir’e AK Parti ailemizin özveri içerisinde çalıştığını, birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu gösterdik. Bu beraberlik içerisinde nice bayramlar geçirmeyi diliyorum ve İzmir’deki tüm AK Parti aileme buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.