Kocatürk Okulları'nın Bursluluk Sınavına Yoğun İlgi

Özel Kocatürk Okulları’nda yapılan bursluluk sınavı yoğun katılımla gerçekleşti. Öğrenciler sınavda ter dökerken velilerde dışarıda tatlı bir telaş içinde bekledi. Okul Kurucusu Mustafa Kocatürk, bursluluk sınavında başarılı olan öğrencileri eğitim bursu ile ödüllendireceklerini belirtti.

11 Kampüste 29 okulu ile “Ege Bölgesinin En Büyük Zincir Okulu” ünvanını taşıyan Kocatürk Okulları’nda haftasonu ‘Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı’ heyecanı yaşandı. Gerçekleşen Bursluluk Sınavına il genelinde yoğun bir katılım sağlandı.

Gaziemir, Üçkuyular, Turgutlu, Kemalpaşa ve Tire Kampüslerinde gerçekleştirilen sınava 5 bin 375 öğrenci katılarak 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Kocatürk Okulları’nda eğitim almak için ter döktü. Öğrenciler geleceklerinin temellerini atarken velilerde okulun sunumunu ilgi ile izledi. Sınava gösterilen yoğun ilginin kendilerini gururlandırdığını belirten Kocatürk Okulları Kurucusu Mustafa Kocatürk, “Bilimde, teknolojide, ekonomide, eğitimde ve bunun gibi her alanda fark yaratmak isteyenler ‘yenilikçi yaratıcı ve girişimci’ ruhu taşıyıp bunu hayata geçirebilenler olacaktır. Biz bu ruha sahip, her gün büyüyen ve gelişen bir kurum olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okula kabul ve bursluluk sınavımızda başarılı olan öğrencilerimizi eğitim bursu ile ödüllendireceğiz, velilerimize bize duydukları güven için teşekkür ediyor, çocuklarımız için aydınlık bir gelecek diliyorum.’’ diye konuştu.

22 Yılda 22 LGS Türkiye birincisi çıkararak başarılı akademik çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Kocatürk Okulları, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı erken kayıt dönemine 4 Mart’ ta sınav sonuçlarının açıklanması ile başlayacak.