İzmir Marina'da kadınlara yüzde 40 indirim fırsatı

izmir Büyükşehir Belediyesi şirketi İZDENİZ'in işletmesi İzmir Marina 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel kadın müşterilerine yüzde 40 indirim yapıyor.

// Figen Bican Bulam

Mart ayı süresince İzmir Marina’yı tercih eden kadın yat/ tekne sahiplerine yıllık bağlama ücreti üzerinden yüzde 40 indirim uygulanacağını duyuran İZDENİZ’in ‘Bahar Kampanyası’ da yat/ tekne sahiplerine pek çok özel indirim sağlıyor. İlk kampanya 12 aylık bağlama bedeline yüzde 10 indirim sağlarken 2. Kampanya 12 aylık bağlama bedeline 1 ay ücretsiz bağlama fırsatı sunuyor.

DOST TEKNELERE ÖZEL İNDİRİMLER

Marinada devam eden yıllık sözleşmesi bulunan ‘dost teknelere’ ise kampanya 3 ile yüzde 15 indirim sağlanıyor. 4. Kampanyada ise boat park fırsatı sunuluyor; kendi taşıyıcısı üzerinde kalmak şartıyla 12 aylık karapark hizmet bedeline yüzde 10, dost teknelere ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.  1 Mayıs 2021 tarihine kadar geçerli kampanyalardan yararlanmak isteyen yat/ tekne sahipleri indirim fırsatını kaçırmamak için İzmir Marina’ya 0232 320 00 35-502 numaralı hattan ulaşabilirler.