Başkan Sengel maaşını depremzedelere bağışladı

İzmir'in Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, deprem bölgesine giderek yardımları elleriyle dağıttı. Oradaki gözlemlerini ve yaşanan acıları sosyal medya hesabından paylaşan Sengel bu ayki belediye başkanlığı maaşını da depremzelerin yararına bağışladığını açıkladı.

Nihal Işık / E4 HABER-- Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sıcak yemek ve ekmek desteği sağlamak için gittiği deprem bölgesinde yaşadıklarını sosyal medya üzerinden dile getirdi. Bu ayki maaşını depremzeler yararına bağışladığını da duyuran Başkan Sengel, Malatya'da depremzeleri kucakladı.

Halkımızın desteklerine destek...

Sengel, sosyal medya hesabından "Bir annenin feryadına şahit oldum bugün 'evlatlarım' diyen... Bir sağlık çalışanın enkazdan çıkıp başkalarına yardım edişini; bir kamu görevlisinin anacığını daha yeni toprağa vermiş olmasına karşılık canla başla çalışmasını, yıkık dökük evleri, bir çatısı olmayan insanları, anacığının elini hiç bırakmayan ama yüzü gülen sağıkta öylece bekleyen çocukları... Bilinsin isterim, halkımızın desteklerine destek; yaralara merhem olsun diye bu ayki Belediyi Başkanlığı maaşımı depremzedelerimizin yararına bağşlıdığımı ifade etmek isterim" cümlelerini paylaştı.